top of page
BLD_8280.jpg

Over ons 

BLD_8459.jpg

Garage Barnes

Garage Barnes is jouw complete partner voor je wagen.

Gelegen in het Zonneke vind je je lokale AD Expert Garage. Dit logo staat garant voor een budget vriendelijke en kwaliteitsvolle service, die geen afbreuk doet aan je fabrieksgarantie.

We scholen ons doorheen het jaar door bij om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen of problemen.

 

Maakt dit ons duur? Tuurlijk niet! Bij ons geen onverwachte of torenhoge rekeningen. We vervangen alleen waarvoor we jouw toestemming hebben.

 

Kortom een lachende wagen en een gelukkige portemonnee.  

Sta je in panne? Geen probleem! Onze eigen takeldienst helpt je snel, professioneel en betaalbaar uit de nood. 

Het Team

BLD_8306.jpg

Peter Barnes

Oprichter/Eigenaar – Onthaal – Technieker – Takelaar 

Peter, de eigenaar en oprichter, begon al van kinds af aan met sleutelen. Hij kreeg de microbe mee van zijn grootvader en het is sindsdien niet meer gestopt, integendeel. Fietsen werden brommers en brommers groeiden uit tot wagens.

 

In 2012 richtte hij de garage op in bijberoep om later in 2015 over te schakelen naar een fulltime zelfstandige activiteit. Vier jaar later, in 2019, verhuisde de garage naar KMO zone ’t Zonneke in Hamme om zo de plaats te vinden om te kunnen blijven groeien.

 

Een deel van die groei komt voor uit de oprichting van onze eigen takeldienst. Op die manier kunnen we jullie snel, vertrouwd en voordelig verder helpen tijdens de minder leuke momenten. Zo hoef jij minder te regelen en heb je alvast enkele kopzorgen minder. 

BLD_8186.jpg

David Barnes

Administratie - Boekhouding

BLD_8216.jpg

Michael Heylen 

Technieker – Takelaar – Onthaal 

bottom of page